Ervaringen

Door de jaren heen heb ik veel mensen mogen helpen op allerlei verschillende gebieden. Wat zijn de ervaringen van mijn klanten? Je leest het hier.
Ontspannende lichaamsmassage bij Bénice Be Nice
Rineke
Ik ben heel blij met de manier waarop Irene haar behandeling uitvoert. Ik zie mijn gezicht altijd zichtbaar opknappen na de behandeling. Zij heeft zoveel kennis. Soms heb ik het gevoel dat ik twee behandelingen in één krijg, omdat zij veel uitleg geeft als ik er om vraag. Een andere keer wil ik gewoon even relaxen en dan zeggen we niet zoveel. Dan kom ik op een andere manier echt lekker bij.
Lonneke
Mijn eerste kennismaking met Asyra was via mijn dochter. Ze had al jaren last van eczeem aan haar handen en was daar vanaf na een aantal behandelingen. Na een tijdje met emotionele problemen en een traag werkende schildklier (waar ik tabletten voor slikte) ben ik zelf met Asyra gestart. De behandelingen geven een verhelderende blik op je lichamelijke balans en ik slik nu ruim een jaar geen schildkliertabletten meer en voel me daar goed bij. Regelmatig kom ik nog terug voor een behandeling om weer de juiste balans te krijgen.
Annelot
Tijdens een schoonheidsbehandeling vertelde Irene mij over Asyra. Ik had al jaren last van eczeem aan mijn handen en had werkelijk alles al geprobeerd. Ik was geïnteresseerd in een behandeling en besloot het uit te proberen. Bij Asyra wordt er niet gefocust op 1 lichtelijk probleem maar gemeten of de processen in het lichaam in balans zijn. Na een paar behandelingen en daarbij de speciale eczeem creme verminderde het eczeem aanzienlijk en verdween uiteindelijk. En ik zat ook veel beter in mijn vel.
Margo
Al jaren ben ik naar volle tevredenheid klant in de schoonheidssalon van Irene en af en toe in de Natuurgeneeskundige praktijk. Ik word altijd goed en fijn geholpen. Het is niet allen heel gezellig, Irene kan ook heel goed luisteren, waardoor ik me gehoord voel.. Ik leer er gelijk veel over gezondheid. Irene heeft vrijwel overal een oplossing voor. Enkele jaren terug ben ik met de fiets gevallen en lag mijn gezicht open. Een flinke winkelhaak tussen mijn wenkbrauwen, dikke ogen huid pigmentatie waren het gevolg. Irene Heeft verschillende tools ingezet om dat weer allemaal goed te krijgen. Lymfedrainage, Biofotonen licht, bindweefselmassage, fruitzuur peelingen. Je ziet er bijna niets meer van. Ik heb me ook laten doormeten, omdat ik een aantal klachten had. Vrijwel alles is intussen in balans, doordat ik haar adviezen heb opgevolgd. Mijn bloeddruk en cholesterol waren te hoog, mijn pH te zuur (dat schijnt heel belangrijk te zijn om veel andere dingen in balans te kunnen krijgen). Pijnscheuten in mijn benen en een zeer pijnlijke duimmuis, Eigenlijk is alles oké nu. Ben zo blij.
crossmenu