ultrasoon

Ultrasoon behandeling

Ultrasoon behandeling

Met behulp van ultrasone geluidsgolven krijg je een micromassage van het weefsel en de daarin liggende cellen. De geluidsgolven zorgen voor een uitstekende penetratie van specifieke werkstoffen, waardoor het zeer goed inzetbaar is bij o.a. fijne rimpels, droge huid, pigment , acne en meer. Diversen behandelingen met de Ultrasoon zijn:

  • Anti-rimpel en huid verstevigende behandeling
  • Litteken behandeling
  • Couperose behandeling
  • Acne behandeling
  • Pigment behandeling
  • Behandeling voor de gevoelige huid.

Wat zijn ultrasone golven? Hoe werkt het?

Ultrasone golven zijn geluidsgolven. Deze golven worden ook gebruikt bij echo’s van baby’s en zijn absoluut veilig. De golven veroorzaken een trilling tussen de huidcellen, waardoor de huidcellen als het ware een beetje uit elkaar getrokken worden. Zo kunnen de kwalitatief hoge ingrediënten van de producten in de onderste huidlaag (basaal cellenlaag) ingebracht worden, hetgeen met crèmes alleen niet te bereiken is. Hierdoor kunnen verschillende huidproblemen zoals acne, couperose, littekens, fijne rimpels, vochtarme huid, striae, hyper-pigmentatie en ouder wordende huid worden verbeterd of zelfs verdwijnen. Een professioneel systeem waarvan de technologie optimaal is afgestemd op de speciale eisen en mogelijkheden van de moderne cosmetica. De huidstructuur verbetert, genezingsprocessen versnellen en er vindt een verhoogde opname van werkstoffen plaats. Huidprocessen zoals stimulering van de doorbloeding, activering van de lymfe en versteviging van het bindweefsel verbeteren aanzienlijk.

Door het behandelen van de huid met ultrasoon, worden de ruimtes tussen de cellen wijder, waardoor afvalstoffen beter afgevoerd kunnen worden. Dat is zeer wenselijk, aangezien afvalstoffen vocht aan de huid onttrekken. Na een ultrasoon behandeling kan de huid zelf weer vocht aannemen. Dit proces zorgt er niet alleen voor dat de afvoer van afvalstoffen verbetert, ook de aanvoer van zuurstof en voedingsstoffen naar de cellen wordt verbeterd. Met behulp van de hightech behandeling worden hoog geconcentreerde serums met werkstoffen waar de huid een tekort aan heeft gekregen, tot diep in de huid ingesluisd. Deze serums zijn in het bijzonder gericht op zuurstofvoorziening, liftende acties en activering van aanmaak van collageen en elastine.

Deze ultrasoon behandeling richt zich op het stimuleren van de huid zelf. Het zorgt ervoor dat de huid zelf werkt om bestaande rimpels te vervagen en verslapt bindweefsel te verstevigen. Het is geheel pijnloos en biedt een prachtig en langdurig resultaat.